Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΣ 1-3 ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΤΩΡ

Πιο έτοιμος έδειξε ο ΜΕΓΑΣ από τον ΚΑΣΤΩΡ και κέρδισε άνετα τους περσινούς φιναλίστ πρωταθλήματος και κυπέλλου Καστοριάς και με ρόστερ που προέρχεται σε μεγάλο ποσοστό από την ΠΑΕ Καστοριά, με σκορ 1-3 στην έδρα του Α.Ο. ΚΑΣΤΩΡ.
Τα τέρματα του αγώνα
-27΄ ωραία συνεργασία στο χώρο του κέντρου με τον Πλαγιάντση να μοιράζει ωραία το παινίδι στον Μωϋσιάδη και αυτός με τη σειρά του να περνάει κάθετη μπαλιά στον Κατή ο οποίος με δεξί πλασέ δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.
-42΄ ο Παλικρούσης κλέβει τη μπάλα στον χώρο του κέντρου κι εξαπολύει έναν κεραυνό από τα 40 μέτρα με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί παραθυράκι του τερματοφύλακα του ΚΑΣΤΩΡ , γράφοντας έτσι με πολύ όμορφο τρόπο το 0-2. 
ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
-75΄ η ομάδα του ΚΑΣΤΩΡ με μακρινό σουτ μείωσε σε 1-2.
-80΄ ο Γκατζόπουλος ανατρέπεται και ο ρέφερι δείχνει την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Μάγγος και αφού στέλνει τον γκολκίπερ του ΚΑΣΤΩΡ στην απέναντι γωνία κάνει το τελικό 1-3.
ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ
Να επισημάνουμε ότι ο ΜΕΓΑΣ υπερείχε στην κατοχή της μπάλας κι έχασε πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ. 
Αρχική 11άδα ΜΕΓΑ: Σιαμπανίδης Χ., Σαπουντζής, Μούλας, Παλικρούσης(mvp), Λάγκος, Παπαγεωργίου, Πλαγιάντσης, Κατής, Μωϋσιάδης, Μητρούσης, Μητρεβόλης.
Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Δελλίδης, Κοτορλής, Γεωργίου, Καρακόλης, Καριπίδης, Σιαμπανίδης Β., Γκατζόπουλος, Παρίσης, Ραμάι, Στόικου, Μάγγος.
Ευχαριστούμε την διοίκηση του Α.Ο. ΚΑΣΤΩΡ για την άριστη φιλοξενία του και για τα φρέσκα φρούτα που παρείχε στους ποδοσφαιριστές μας στο τέλος του αγώνα. Καλή πορεία στο πρωτάθλημα.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου