Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Δεύτερο φιλικό για την ομάδα του ΜΕΓΑ και νίκη μέσα στον Αίαντα 1-4

          Μωϋσιάδης  1-3                                  Κατής 1-4      
Με πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα χθες στο Αμμοχώρι, ο ΜΕΓΑΣ επικράτησε του Αίαντα με 1-4. Όλα τα τέρματα επιτεύχθηκαν στο δεύτερο μέρος.
-50΄ μετά από λάθος εκτίμηση της αμυντικής γραμμής και του τερματοφύλακα του ΜΕΓΑ με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά ο Αίας κάνει το 1-0. 
-53΄ μετά από άψογη συνεργασία στο χώρο του κέντρου με τον Ταρσή να δίνει στον Κατή κι αυτός με τη σειρά του να μοιράζει κάθετα στον δαιμόνιο Μωϋσιάδη, ο τελευταίος με αριστερό πλασέ κάνει το 1-1.
-65΄ ωραία ενέργεια του Μωϋσιάδη ο οποίος με εξαιρετικό αριστερό πλασέ γράφει το 1-2.
-75΄ κάθετη ασίστ πάλι του ορεξάτου Κατή στον Μωϋσιάδη με τον τελευταίο να πετυχαίνει προσωπικό χατ-τρικ γράφοντας το 1-3.
-85΄ ο Κατής με περίτεχνη ενέργεια στο χώρο του κέντρου απελευθερώνεται από τους αντιπάλους του και με δεξί κεραυνό αφού η μπάλα έξυσε και το δεξί κάθετο δοκάρι του αντίπαλου γκολκίπερ γράφει το τελικό 1-4.
Για τον ΜΕΓΑ αγωνίστηκαν στο πρώτο μέρος οι: Σιαμπανίδης Χ., Παλικρούσης, Καρυπίδης, Άντυ, Γεωργίου, Μούλας, Παρίσης, Παπαγεωργίου, Ταρσής, Σιαμπανίδης Β., Στόικος.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Πετίδης, Σαπουντζής, Γεωργίου, Ραμάι, Λάγκος Β., Ταρσής, Κατής, Μητρούσης, Γκατζόπουλος,Δημητριάδης,Μωϋσιάδης.
Ευχόμαστε καλή πορεία στη νεανική ομάδα του Αίαντα.
Σήμερα η ομάδα μας σε φιλικό ματς, αγωνίζεται στο Αρμενοχώρι με την ομάδα του Ηρακλή στις 18:00΄.


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου